Bröllop

 

En förutsättning för ett lyckat bröllop är bra och effektiv bröllopsplanering från start till mål. Jag lämnar inget åt slumpen när jag planerar rehearsaldinner, vigsel, mingel och bröllopsfest och bruncher. Med mitt goda sinne för detaljer och min förmåga att ge bröllop en extra twist skapar jag exklusiva och personliga bröllop. Jag arbetar med de mest erkända och duktigaste leverantörerna. I mitt nätverk finns de små pärlorna och de stora världsnamnen. Som alla professionella bröllopskoordinatorer är jag auktoriserad bröllopskoordinator och medlem i Bröllopsakademin.

 

Ett kostnadsfritt möte

På vårt första möte informerar jag om hur jag arbetar med bröllopsplanering och vad jag kan göra för dig som bröllopskoordinator. Tillsammans diskuterar vi önskemål, behov och idéer.

Kontakta mig för tidsbokning.

Bröllopskonsultation

Jag rekommenderar bröllopskonsultation åt dig som vill utföra bröllopsplaneringen på egen hand. Du får konsultation genom telefonsamtal och e-postmeddelanden ända fram till din bröllopsdag. Jag förmedlar kontakter utifrån dina önskemål.

Kontakta mig för tidsbokning.

Bröllopskoordination

Du lägger ditt bröllop i mina trygga händer. Jag tar hand om hela bröllopsplaneringen och skräddarsyr ditt drömbröllop utifrån dina önskemål. Du avgör om du vill att jag ansvarar för hela bröllopsplaneringen eller delar av den.

Kontakta mig för tidsbokning.

Frieri

Det är med frieriet som kärleksresan börjar på allvar och det är viktigt att ditt frieri blir något alldeles extra och oförglömligt. Jag hjälper dig gärna med att skapa ett frieri som känns unikt för dig och din tilltänkta.

Kontakta mig för tidsbokning.

Möhippa och svensexa

Överraska brudparet med en fantastisk möhippa och svensexa före deras bröllop. Jag tar fram flera olika spännande förslag på hur du firar det blivande brudparet. Jag planerar hela eller delar av arrangemanget beroende på dina önskemål.

Kontakta mig för tidsbokning.

Förnya äktenskapslöftena

Det är aldrig för sent att förnya äktenskapslöftena. Låt det bli en kärleksfull ceremoni för att ge äktenskapet nytt liv och innebörd. Ceremonin innehåller inte en vigsel utan är ett unikt tillfälle att förnya äktenskapslöftena inför varandra. Jag planerar hela eller delar av arrangemanget beroende på dina önskemål.

Kontakta mig för tidsbokning.